Instal·lacions beteve


Bon dia avui us parlaré de la meva visita a betevé la televisó pública de Barcelona pel 48 open house

Resultat d'imatges de betevé


                                                          Logotip de betevé

Ja fa 1 any que vaig anar a visitar TV3 la televisió pública catalana a Aqui pode cilicar per veure l'articla
betevé és una televisió pública. Hi han molts mites, que diuen que és una televisió dels alcaldes però no és veritat simplement es una televisió que està finançada per la juntament de Barcelona i que fa notícies programes a nivell local.
A betevé hi treballen unes 200 persones.

Ara os aniré parlant per espais O platós:

Primer comencem pel principal és el plato número  1. Actualment hi han muntats els platós del Àrtic, la porteria i terrícola ja que són programes que sameten de dilluns a dijous. En aquest espai hi poden tenir fins a quatre platons muntats

Plató Àrtic
El programa Àrtic tracta de cultura durant el programa es fan entrevistes. Aquest programa es fa per la nit després de bàsics.
Aquest plató té un sofà de color vermell i unes cadires però segons el guia és el mobiliari més incòmode perquè els entrevistats no s'adormin. En aquest programa no s'utilitza teleprompter.
Plató de la porteria

El programa la porteria és d'esports i es fa després dels informatius del migdia.

Aquí tampoc hi ha gaire a explicar però una cosa curiosa és que està ple de marques per el terra o la taula per dintre, això serveix per saber on s'ha de posar la gent per la iluminacio.
Ara os parler del programa terricoles aquest programa es d'entrevistes per això el fons és negre, per donar més importància al entrevistat.
De aquesta sala tan gran emb faltarà parlar de la iluminacio, es veu que els focus és mouen sòls.
Ara passem al Plató número 2 el dels informatius i bàsics, aquest plató consta d'una taula central una pantalla. D'aquí no hi ha res a explicar.
Bueno una informació que no he explicat és que en els dos pelatons tenen els focus automàtics. Emb refareixo en què els focus del sostre és mouen sòls.
Ara aanem a la sala de redacció dels informatius com que era cap de setmana i amés era la hora que els reporters estaven fora no hi havia gaire gent, és una sala gran on es troben els reporters i el presentador dels informatius també hi ha una lingüística d'entrada mòlta altre gent.
Al costat hi havia una sala amb moltes pantalles això era ingesta on agafant tots els vídeos i els introdueixen a la seva base de dades (Però com funciona els partidistes arriben de gravat una notícia li donen la targeta de la cámara a la persona de ingesta i els passa a la seva base de dades) però un cop fet això també s'ha de guardar per podero agafar les imatges en algun altre moment per això existeix arxiu a beteve són 5 persones però a TV3 són 50 així vaiem el canvi.
Ara anem a una altre sala més petita on trobem el editor de vídeos també hi ha la persona d'organització aquesta és la persona ancaragada de què hi hagi sempre contingut. 

I ja per acabar vam anar a la planta superior on hi havia una sala de vídeo emb refareixo on està el que diu cámara 1 camara 2 ... No era molt gran i de gent tenen un de iluminacio dos de so d'entre altres en total unes 6 persones. 
A continuació ens van ensenyar el estudi de ràdio on hi han uns micròfons i ja està aquí va acabar la nostra visita a beteve la televisió pública de Barcelona.                                                                                                                                                                                               beteve en directe

Comentaris

Últimes notícies de la XAl